Az iskola kialakulása organikusan növekedett. Rengeteg jógaórát tartottam akkoriban, és sokan fordultak hozzám, hogy szeretnének jobban megismerkedni a jóga mélységeivel. Tradicionális úton tanultam a jógáról és egy hosszú elkötelezett gyakorlás után, egy lelki tanítómestertől beavatásban részesültem a Goudiya Vaisnava irányzaton belül, ahol mint életfeladatot kaptam a tanítómtól, hogy terjeszthetem el a jógát. Eleinte csak workshopokat tartottam, ahol már nem csak a jógaórákon szerzett tapasztalatokról, hanem mélyebb témákról is beszélhettem. Kezdett összeállni bennem a kép és az irány, amiből az forrta ki magát, hogy mára már több száz ember tanult nálunk és lépett rá a jóga ösvényére, vagy változtatta meg az életét a jóga és a velünk való kapcsolódás. Ez idő alatt én is, és az iskola működései is hatalmas fejlődésen ment át.

Nagyszerű, hogy a jógaoktatói képzések iskolájáról érdeklődsz. Jelenleg is fejlesztjük az online térben a jelenlétünket és sok új terv kidolgozásán szorgoskodunk. Már három képzésünk elérhető online formában is.

A közösségünk egy olyan emberközpontú, humánus közösség, ahol mindenkinek helyet adunk a fejlődésre, tanulásra.

Jógaiskolánk a nemzetközi yoga alliance international által akkreditált szerveződés, szemléletében, módszereiben, feltételeiben kiemelkedő mert:

Jógaiskolánk inklúzív, befogadó iskola, mert kiemelt feladatunknak tekintjük, hogy valamennyi hozzánk járó ember számára biztosítsuk

Képzéseinket mindenkinek ajánljuk

Oktatók

Puskás Beatrix

Hatha jóga, sporttréner, gerincjóga, női jóga és meditáció oktató

Dr. Kárpáti Klaudia

Gyógytornász és jógaoktató

Szűts Márton

Hatha jóga és pranayama oktató

Dr. Dózsa Tünde

Flow és hatha jóga oktató

Madari Bence

Konduktor gyermekfejlesztő és jógaoktató, aikido mester

Akkreditáció

Oktatásunk háttere mögött majd két évtizedes jógás tapasztalat húzódik. Tanításunkat tradicionális alapokon a modern ember számára beépíthető módon adjuk át. Fontosnak tartjuk, hogy tapasztalati úton sajátítsák el a nálunk tanulók a tudást. Továbbá azt is fontosnak tartjuk, hogy a nálunk tanulókat az egyéni útjuk irányába támogassuk, hallgatva a belső intuícióra.

A Yoga Alliance International által akkreditált jógaiskola vagyunk, az alábbi linken keresztül olvashatsz többet a nemzetközi minősítésről.

Hivatalos Felnőttképzés regisztrációnk:

Melyik jógaoktató képzést válasszam?

Ha már egy ideje gyakorolsz, lehet, hogy benned is megfogalmazódott a szándék, hogy elmélyítsd a tudásodat. Az is lehet, hogy megszületett az elhatározás, hogy tovább is add a jógában megélt tapasztalataidat másoknak. A jóga népszerűségét növeli, hogy mindenki annyit fogad el belőle, amennyit szeretne: van, aki mozgásformaként gyakorolja, és van, aki a jóga több évezredes bölcseletével szeretne kapcsolódni. Egy dolog biztosan közös: a jóga bármely területén is szeretnél elmélyülni, mindenképpen tapasztalni fogod a következő hatásokat:

“gyakorolj a többi jön magától”

Melyik iskolát válasszam?

A jóga és a te egyéni utad majd évek alatt kiforrja magát, viszont az első találkozás meghatározó lehet. Talán a tanfolyami napok  időbeosztása és helyszín ami eldönti majd, hogy merre tarts és melyik képzést válaszd, a második meg legyen a megérzésed. 

“Emlékezz rá, hogy mindenkitől és mindenből tanulnod kell.”
Swami Satyananda

Mivel több irányzat, stílus is létezik, most abban szeretnénk Neked segíteni, hogy megtaláld azt a képzést, ami valóban Neked szól, egyúttal szeretnénk bemutatni iskolánk képzéseit.

Ha az alapokkal szeretnéd kezdeni: 200 órás alap hatha jógaoktató képzés

Tradicionálisan a Hatha Jóga egy teljes rendszer, amelynek részét képezik a testgyakorlatok (ászana), a légzőgyakorlatok (pránajáma), valamint a testre és az elmére vonatkozó tisztító eljárások (satkarma). Ezek azok az eszközök, melyek előkészítik a jóga magasabb szintjeit (mint pl. a meditáció). Minimum 200 órás képzés keretében szokták szervezni az alap hatha jógaoktató képzéseket. Válaszd bátran ezt a képzést, ha kezdő vagy, szeretnél behatóan ismerkedni az ászanákkal, ismerkedni a kivitelezésükkel és hatásaikkal. A képzésen való részvételnek nincs előképzettséghez való feltétele, hiszen mindent az alapoktól adunk át.

Ha szeretnéd megismerni a női müködéseket, esetleg nőgyógyászati problémákkal küzdesz: 100 órás női jóga oktatóképzést ajánljuk

A női jóga az önmegfigyelésen és jógagyakorláson keresztül visszavezet a ciklus szerinti női léthez. Megismertet a természetes ritmusunkkal és a természetes gyógymódok alapjaival. Gyakorlatokat ad a jógaterápiás területeken. Megismertet a bennünk élő szellemiségekkel, archetípusokkal, korszakokkal.

Jógaterápiás gyakorlatsorokkal természetesen támogatja a szervezet öngyógyító folyamatait. Egy tudatosabb női lét felé vezet a női minőség harmóniájához.

300 órás 2in1 képzések

Ha idő hiányában nem tudnál eljárni két tanfolyamra, de mindkét témában elmerülnél és költségkímélőbb megoldást keresel, akkor ez a képzés neked szól. Ezt a képzést online keretek között tartjuk meg. 

100 órás flow jóga oktatóképzés

A Flow Jóga egy modern jógastílus, amelyet a kreativitás és a változatosság jellemez. Végig követve a légzés és a mozdulat összhangját áramlunk át egyik ászanáról a másikra, létrehozva ezzel a mozgó meditációt, vagyis a “flow” élményt. Végezheted az alap jógaoktató tanfolyamot követően továbbképzésként, ha szeretnéd kreatív átkötésekkel színesíteni az óráidat. A képzésen részletesen kitérünk a Flow anatómiájára. Jelentkezz bátran akkor is, ha nincs előképzettséged, de a saját gyakorlásodat szeretnéd mélyíteni vagy csak érdekel ez a modern jógastílus.

Gyerekjóga oktató képzés

A tanfolyam elvégezhető jógaoktatói továbbképzésként, de nyitott azok számára is, akik gyerekekkel foglalkoznak és szeretnének segítséget nyújtani a gyermekeknek akár az oktatási rendszerben. Ajánljuk azoknak is, akik szülőként szeretnének gyermeküknek segíteni és ehhez keresnek támogatást.

Szeretnénk tájékoztatni benneteket arról, hogy képzéseink HIVATALOS FELNŐTTKÉPZÉSEK. Ez azt jelenti, hogy amennyiben ismét korlátozások lépnének életbe, jógaoktató képzéseink akkor is folytatódnak a felnőttképzés keretei között, az esetleges aktuális járványügyi szabályok betartásával. Ne tartson vissza semmi attól, hogy valami újat tanulj, és tegyél az egészségedért, fejlődésedért! Szeretettel várunk!

Betekintés

Oktatóközpont helyszíne