200 órás ALAP HATHA JÓGA OKTATÓKÉPZÉS

2021.05.16

Örömmel fogadjuk, hogy érdeklődsz a jógaoktatói képzések iránt. Az alábbiakban részletes információt olvashatsz jógaoktatói képzésünkről, amely mögött majd két évtizedes jógás tapasztalat húzódik.

A KÉPZÉSRŐL /HATHA JÓGÁRÓL 

A hatha jóga az egyensúly és a harmónia megteremtését tűzi ki célul, gyakorlásán keresztül tökéletes egészség érhető el, fizikai, érzelmi, szellemi és spirituális egységben. A gyakorlatok rendszeres végzése fellazítja az izomrendszert, az ízületek és gerinc merevségeit, helyreállítja és serkenti a vérkeringést, regeneráló, revitalizáló hatású. Kifinomult hatásai elősegítik az energiák szabad áramlását. Tradicionálisan a Hatha Jóga egy teljes rendszer, amelynek részét képezik a testgyakorlatok (ászana), a légzőgyakorlatok (pránajáma), valamint a testre és az elmére vonatkozó tisztító eljárások (satkarma). Ezek azok az eszközök, melyek előkészítik a jóga magasabb szintjeit (mint pl. a meditáció). Szeretnénk olyan oktatókat képezni, akik megértik a mozgás alapjait és képessé válnak biztonságos, fokozatosságra épülő jógaórákat levezetni. A gyakorlati vizsgánkon saját óratervvel kell készülni. Nagy hangsúlyt fektetünk a jóga irányzataira, a jóga filozófiára, az alapvető jóga írásokra, melyek segítségével átfogó képet nyújtunk arról a szellemi háttérről, melyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a jóga komplex eszköztárát érteni, gyakorolni, és másoknak átadni/tanítani tudják a képzésen résztvevők. Igyekszünk felkészíteni a leendő jógaoktatókat arra is, hogy versenyképes tudást szerezzenek arról, hogy jógaoktatóként fő-vagy mellékállásban hogyan tudnak majd dolgozni, hogyan tudják megállni a helyüket a munka világában.

13_nagy

KINEK AJÁNLOTT EZ A KÉPZÉS?

Ha a jóga elkötelezett gyakorlója vagy és szeretnéd másokkal is megismertetni a jóga tradicionális eszköztárát, valamint fontosnak tartod, hogy segíts másoknak, ez a képzés Neked szól. Szeretettel várunk a képzésen akkor is, ha szeretnéd elmélyíteni a jóga világában eddig megszerzett tudásodat, tapasztalataidat.

AZ OKTATÁS IDŐPONTJAI

A tanfolyam hossza három hónap, az oktatás heti egy alkalommal vasárnap 9:00 órától 15:00-ig tart. (két alkalommal szombaton)

2021.05.   16 /23 /30

2021.06.   19 /20 /27

2021.07     03 /04 /11

+3 Nap online oktatás közösen egyeztetett időpontban

Záróvizsga és tervezett befejezés: 2021. 07.25

 
 
 
 
 
A KÉPZÉS FELÉPÍTÉSE
Összesen 160 órányi oktatásból áll a kurzus, melyet kiegészítünk egyéni óratartási lehetőségekkel és hospitálással. Amennyiben nem tudod megoldani végig a személyes részvételt, ne bánkódj, mert a képzést már 30% -ban online is végezheted velünk. A tananyag összetétele:
80 óra Technikai felkészülés és gyakorlás
25 óra Tanítási metódusok
25 óra Anatómia
30 óra Jógafilozófia és Életmód
 

 

 
REGISZTRÁCIÓ
A képzés teljes dija 240.000 Ft, a helyedet 60.000 Ft-os előleg befizetésével tudod biztosítani. (Kérjük az előleg utalása előtt olvassátok el az alábbi dokumentumot:  ÁSZF )
>>> EARLY-BIRD kedvezmény 2021 április 15-ig előleggel  egyösszegben fizetve 190.000 Ft 
A tanfolyamon részvevők a hospitálás alatt 10% kedvezménnyel tudják látogatni az óráinkat a YOGA PARK Jógastúdióban.
Banki adatok
Bankszámlaszám: 11773030-00917212 OTP Bank 
Számlatulajdonos: Puskás Beatrix ev.
A résztvevőknek jelentkezési sorrendben tudunk helyet biztosítani.Maximum létszám 15 fő
Jelentkezés esetén klikk ide:  REGISZTRÁCIÓ,
Kérdésket itt fogadunk írásban: joveoktatas@gmail.com
Telefonos érdeklődést az alábbi számon fogadunk: +36-30-842-9356
 
 
 
AZ OKLEVÉLRŐL
 
A Jógaveled Jógaiskola szervezésében ezen a 200 órás képzésen a 
YOGA ALLIANCE INTERNATIONAL által regisztrált oklevelet is megszerezhetsz. Lényeges, hogy ezt a nemzetközi képesítést világszerte elfogadják, bárhol is szeretnéd a jövőben kamatoztatni tudásodat.A nemzetközi regisztrációs díj nincs benne a tanfolyam árában sikeres vizsga után igénylehető.
FAR
A tanfolyam a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerben (FAR) bejelentett felnőttképzési tevékenység. Az erről szóló tanúsítvány kérése opcionális. Nemzetközi oklevél igénylése egyénileg bírálandó el.

 

A tanfolyam FAR-kódja: AH/online-1/2021-YAI

A TANFOLYAM OKTATÓI

PUSKÁS BEATRIX -JÓGAISKOLA ALAPÍTÓ-SZAKMAI VEZETŐ-HATHA JÓGA OKTATÓ

 

Dr. KÁRPÁTI KLAUDIA-ANATÓMIA OKTATÓ-GYÓGYTORNÁSZ -JÓGAOKTATÓ

 

KRAUSZ DIA-ÖSSZEKÖTÉSEK-FLOW JÓGA SZAKMAI VEZETŐ

OKTATÁS HELYSZÍNE:

1031 Budapest Záhony u.7

A Yoga Park Budapest III. kerületében, Óbudán található a Graphisoft Parkban. A modern, igényesen kialakított épületegyüttest egy 18 hektárnyi, gyönyörűen fenntartott tágas liget veszi körül, a park közepén elterülő tó és a Duna part közelsége páratlan hangulatot kölcsönöz a helynek.

 

KÖZLEKEDÉS

Stúdiónkat tömegkölekedéssel Budáról a Szentendrei HÉV és a 134-es busz, Pestről pedig a 34-es és 106-os buszokkal érheted el.

A menetrendeket és megállókat megtalálhatod a következő oldalakon:
34-es busz
106-os busz
134-es busz
Szentendrei HÉV

Ha autóval jössz, ingyenes parkolóhelyek állnak rendelkezésre az Auchan parkolójában.  A Graphisoft Park Záhony utcai parkolója fizetős övezet, illetve térítés ellenében be lehet állni a Graphisoft Park vendégparkolóiba is (a sorompónál tudsz jegyet venni, és a kijáratnál fizetni).

Ha bringával érkezel, biciklidet a bejárat előtti bringatárolóban hagyhatod.

Nyitvatartásunk :  Az órarendi  jóga órák előtti 30 percben