psx_20160801_123359-300x172

Izgalommal készült a vizsgára. Miközben többször eszébe jutott miért is van ezen a jógaoktató képzésen.

Valami van ebben a jógában valami nagyon különleges. Valami vonzó ,szavakba önteni nehezen lehet. Valami amit tapasztalunk jógagyakorlás közben. Tudjuk ,hogy ez jó nekünk. Jót tesz az ászana a testemnek, szeretem hallani és érezni a légzésem .Szeretek ellazulni, elengedni  de közben erős vagyok tartom magam. Óra közben kizárom a külvilág gondjait és csak magam lehetek. Megnyugodtam. Megérkeztem. Változom és az életem is változik körülöttem.Békére leltem. Önmagammal és mások sem zavarnak most. Megnyílok ,elfogadok ,gyógyulok .

Ezt szeretném megosztani másokkal!

Örömtől vezérelve utazott haza az új oklevelével. Xy sikeres vizsgát tett. Jógaoktató lettem de merre induljak?

Ne szakítsd meg a jóga gyakorlást és keress lehetőséget ,hogy  heti egyszer tarts jógaórát a környezetedben. Ha mást lehetőség nem adódik hirtelen, barátoknak,családnak vagy kollegáknak a munkahelyeden. Nézz körül több jógastúdióban. Barátkozz beszélgess  azokkal akikkel együtt gyakorolsz. Keress jógával kapcsolatos fb csoportokat kapcsolódj. Szervezz egy két eseményt, vidd ki az embereket a szabadba .Legyél bátor bízz magadban .Közben gyakorolj ha úgy van csak otthon egyedül akár csak fél órát.

Vállald fel ,hogy jógaoktató vagy ,jelenj meg ,osztd meg a tapasztalatod másokkal. Mond el Neked miért szívügyed a jóga.

A szív békés harcosa lettél. Megtanultad az ászanák helyes kivitelezését .igazítását az órafelépítés  helyes sorrendjét. Tudod ,hogy milyen fontos a légzés .Tapasztalod érzed. Beszélj róla. Add át .Éld át amikor gyakorolsz.

Ne add fel!

Tanulj ,tapasztalj de ne függjél másokon!

Türelemmel ,kitartással menj tovább az utadon.

Folytatás hamarosan:B