Ezzel a tanfolyammal szeretnénk segíteni a lelkes jövőbeli jógaoktatókat, hogy a mozgás terén átfogóbb tudást sajátíthassanak el.

Tradicionálisan a Hatha Jóga egy teljes rendszer, amelynek részét képezik a testgyakorlatok (ászana), a légzőgyakorlatok (pánajáma), valamint a testre és az elmére vonatkozó tisztító eljárások (satkarma). Ezek azok az eszközök, melyek előkészítik a jóga magasabb szintjeit (mint pl. a meditáció).A hatha jóga az egyensúly és a harmónia megteremtését tűzi ki célul, gyakorlásán keresztül tökéletes egészség érhető el, fizikai, érzelmi, szellemi és spirituális egységben. A gyakorlatok rendszeres végzése fellazítja az izomrendszert, az ízületek és gerinc merevségeit, helyreállítja, és serkenti a vérkeringést, regeneráló, revitalizáló hatású. Kifinomult hatásai elősegítik az energiák szabad áramlását.

Ezzel a tantárggyal gimnasztikai alapokat, gyakorlatokat, tanítási metódusokat, sajátíthatsz el, így a képzésen és a jógagyakorlás során több dinamikus elem jelenik meg. A passzív beleengedés mellett megtanulhatod az aktív nyújtás előnyös oldalait ,hogy mozgásod szabadabbá váljon. A mozgás terén szeretnénk visszamenni kicsit az alapokhoz, egészen a gyerekkorunk tornaórájáig. A biztonságos, sérülésektől mentes gyakorláshoz szeretnénk megtanítani a nehezebb gyakorlatok alapjait és azt ,hogy milyen elemekből ,rávezető technikákból áll össze egy kívülről akár könnyednek is tűnhető feladat akár egy kézállás emelés. A pontos precíz tantervet az ország legjobb tanárai tornászok és aktív sportolók segítik.

Ha már gimnasztika akkor tanulj a legjobban felkészültektől a témában.

Mindemellett nagy hangsúlyt fektetünk a jóga irányzataival való megismerkedésre, a jóga filozófiára, az alapvető jóga szentírásokra, melyek segítségével átfogó képet nyújtunk arról a szellemi háttérről, melyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a jóga komplex eszköztárát érteni, gyakorolni, és másoknak átadni/tanítani tudd.

YAI Yoga Alliance International képzés
Ezen a 200 órás képzésen a Yoga Alliance International által regisztrált oklevelet szerezhetsz. Ezt a nemzetközi képesítést világszerte elfogadják.

KINEK AJÁNLOTT A KÉPZÉS?
Ha a jóga elkötelezett gyakorlója vagy, és szeretnéd másokkal is megismertetni a jóga tradicionális eszköztárát, valamint fontosnak tartod, hogy segíts másoknak. Szeretettel várunk akkor is a képzésen, ha csak szeretnéd elmélyíteni a jóga világában eddig megszerzett tudásodat, tapasztalataidat.

A KÉPZÉS FELÉPÍTÉSE
100 óra Technikai felkészülés és gyakorlás
25 óra Tanítási metódusok
25 óra Anatómia
30 óra Jógafilozófia és Életmód

Összesen 180 órányi oktatás, melyet kiegészítünk egyéni óratartási lehetőségekkel és hospitálással.

A KÉPZÉS DÍJA 2018-ban 220 000.- Ft
A képzésre a helyedet 60 000.- Ft-os előleg befizetésével tudod biztosítani.
PÁROS KEDVEZMÉNY: amennyiben ketten jöttök, fejenként 30000.-Ft kedvezményt biztosítunk a képzés árából.

JELENTKEZÉS
A résztvevőknek jelentkezési sorrendben tudunk helyet biztosítani. Kérjük, részvételi szándékod jelezd felénk telefonon vagy emailben:

Beatrix: 06-30-842-9356; jogaveled@gmail.com

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK: banki átutalás vagy személyesen. Részletfizetési lehetőséget és kedvezményt tudunk indokolt esetben adni. Diák kedvezmény 20% Páros kedvezmény 20% A tanfolyamokat folyamatosan, fél évente indítjuk, ezért a pontos kezdési időpontról telefonon vagy a FB oldalunk eseményein keresztül tájékozódhatsz.

A képzéseket folyamatosan indítjuk fél évente. Telefonon érdeklődj az aktuális kezdési időpontról vagy FB eseményen keresztül is tájékozódhatsz.

[URIS id=2062]