A mi jógaiskolánkban a  Hatha Jóga alap képzést ajánljuk induláshoz.

Az valljuk ,hogy jógaoktatóvá válni nem 200 óra alatt lehet és a valódi tudást a saját jógagyakorlásodból ,tapasztalataidból  fogod tudni elmélyíteni. Ez egy hosszú folyamat és gyönyörű út lesz amit elkezdhetsz akár egy ilyen képzéssel is velünk és Veled.

A nemzetközi diploma az a 200 órás jógaoktató képzésen való részvételedet igazolja .

 

Kedves Érdeklődő!

Köszönjük szépen, hogy érdeklődsz a jógaoktatói képzésünk iránt. Az alábbiakban részletes információt olvashatsz jógaoktatói képzésünkről, amely mögött majd két évtizedes jógás tapasztalat húzódik. Kérdés esetén a lenti elérhetőségen keress bennünket. Várunk szeretettel!

Következő képzés kezdési időpontja: 2020.09.13

A KÉPZÉSRŐL
A hatha jóga az egyensúly és a harmónia megteremtését tűzi ki célul, gyakorlásán keresztül tökéletes egészség érhető el, fizikai, érzelmi, szellemi és spirituális egységben. A gyakorlatok rendszeres végzése fellazítja az izomrendszert, az ízületek és gerinc merevségeit, helyreállítja és serkenti a vérkeringést, regeneráló, revitalizáló hatású. Kifinomult hatásai elősegítik az energiák szabad áramlását.
Tradicionálisan a Hatha Jóga egy teljes rendszer, amelynek részét képezik a testgyakorlatok (ászana), a légzőgyakorlatok (pránajáma), valamint a testre és az elmére vonatkozó tisztító eljárások (satkarma). Ezek azok az eszközök, melyek előkészítik a jóga magasabb szintjeit (mint pl. a meditáció).

Ezen az alapképzésen a tradicionális hatha jógastílus mellett, megismerkedhetsz összekötő elemekkel is melyek egy jógaórát dinamikus áramlássá – FLOW – élménnyé teszik. (A flow az a tudatállapot, amikor tökéletesen belemerülünk abba a tevékenységbe, amit épp csinálunk. Áramlásnak is fordítják a szót.) Megtanuljuk az ászana blokkokat összekötő mozdulatsorral, és átkötő elemekkel egymás után fűzni, mint egy fonálra a gyöngyöket.

Szeretnénk olyan oktatókat képezni, akik megértik a mozgás alapjait. A gyakorlati vizsgánkon saját óratervvel kell készülni.
Nagy hangsúlyt fektetünk a jóga irányzataira, a jóga filozófiára, az alapvető jóga szentírásokra, melyek segítségével átfogó képet nyújtunk arról a szellemi háttérről, melyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a jóga komplex eszköztárát érteni, gyakorolni, és másoknak átadni/tanítani tudják a képzésen résztvevők. Igyekszünk felkészíteni a leendő jógaoktatókat arra is, hogy versenyképes tudást szerezzenek arról, hogy jógaoktatóként fő-vagy mellékállásban hogyan tudnak majd dolgozni, hogyan tudják megállni a helyüket a munka világában.
AZ OKLEVÉLRŐL
A Jógaveled Jógaiskola szervezésében ezen a 200 órás képzésen a ★YOGA ALLIANCE INTERNATIONAL★ által regisztrált oklevelet is megszerezhetsz. Lényeges, hogy ezt a nemzetközi képesítést világszerte elfogadják, bárhol is szeretnéd a jövőben kamatoztatni tudásodat. A nemzetközi regisztrációs díj nincs benne a tanfolyam árában sikeres vizsga után igénylehető.

 

KINEK AJÁNLOTT EZ A KÉPZÉS?

Ha a jóga elkötelezett gyakorlója vagy és szeretnéd másokkal is megismertetni a jóga tradicionális eszköztárát, valamint fontosnak tartod, hogy segíts másoknak, ez a képzés Neked szól. Szeretettel várunk a képzésen akkor is, ha szeretnéd elmélyíteni a jóga világában eddig megszerzett tudásodat, tapasztalataidat.

AZ OKTATÁS IDŐPONTJAI

A tanfolyam hossza három hónap, az oktatás heti egy alkalommal vasárnap 9:00 órától 15:00-ig tart:
2020. szeptember 13, 20, 27
2020. október 4, 11, 18, 25
2020. november 1, 8, 15, 22

Záróvizsga: 2020. december

OKTATÓINK
★ Puskás Beatrix a Jógaveled Jógaiskola alapítója
★ dr.Kárpáti Klaudia gyógytornász: az anatómia
A KÉPZÉS FELÉPÍTÉSE
Összesen 160 órányi oktatásból áll a kurzus, melyet kiegészítünk egyéni óratartási lehetőségekkel és hospitálással. Amennyiben nem tudod megoldani végig a személyes részvételt, ne bánkódj, mert a képzést már 40% -ban online is végezheted velünk. A tananyag összetétele:
★ 80 óra Technikai felkészülés és gyakorlás
★ 25 óra Tanítási metódusok
★ 25 óra Anatómia
★ 30 óra Jógafilozófia és Életmód
REGISZTRÁCIÓ
A képzés teljes dija 240.000 Ft, a helyedet 60.000 Ft-os előleg befizetésével tudod biztosítani. (Kérjük az előleg utalása előtt olvassátok el az alábbi dokumentumot:  ÁSZF )
>>> EARLY-BIRD kedvezmény július 20-ig egy összegben fizetve 200.000 Ft
A tanfolyamon részvevők a hospitálás alatt 10% kedvezménnyel tudják látogatni az óráinkat a YOGA PARK Jógastúdióban.
A résztvevőknek jelentkezési sorrendben tudunk helyet biztosítani. Jelentkezés esetén klikk ide:  REGISZTRÁCIÓ   vagy írjatok a  jogaveled@gmail.com e-mail címre. Telefonos érdeklődést az alábbi számon fogadunk: +36-30-842-9356.
Képzés címe: 1031 Bp, Záhony u.7
Namaste