Ezen a 200 órás képzésen megismerkedhetsz a tradicionális hatha jóga világának nélkülözhetetlen alapjaival, valamint az astanga jóga oktatásmódszertanát, a gyakorlást segítő elméleti alapokat is elsajátíthatod.

Hangsúlyosan a hatha jóga alap ászanái mellett, az astanga jóga első sorozatának ászanáival foglalkozunk, kiemelt figyelmet fordítva arra, hogyan tud mozgó meditációvá válni a gyakorlás.

 

Nagy hangsúlyt fektetünk a jóga irányzataival való megismerkedésre, a jóga filozófiára, az alapvető jóga szentírásokra, melyek segítségével átfogó képet nyújtunk arról a szellemi háttérről, melyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a jóga komplex eszköztárát érteni, gyakorolni, és másoknak átadni/tanítani tudd.

Igyekszünk felkészíteni arra is, hogy versenyképes tudást szerezz arról, hogy jógaoktatóként fő-vagy mellékállásban hogyan tudsz majd dolgozni, hogyan tudod megállni a helyed a munka világában.

YAI Yoga Alliance International képzés
Ezen a 200 órás képzésen a Yoga Alliance International által regisztrált oklevelet szerezhetsz. Ezt a nemzetközi képesítést világszerte elfogadják.

KINEK AJÁNLOTT A KÉPZÉS?
Ha a jóga elkötelezett gyakorlója vagy, és szeretnéd másokkal is megismertetni a jóga tradicionális eszköztárát, valamint fontosnak tartod, hogy segíts másoknak. Szeretettel várunk akkor is a képzésen, ha csak szeretnéd elmélyíteni a jóga világában eddig megszerzett tudásodat, tapasztalataidat.

A KÉPZÉS FELÉPÍTÉSE
100 óra Technikai felkészülés és gyakorlás
25 óra Tanítási metódusok
25 óra Anatómia
30 óra Jógafilozófia és Életmód

Összesen 180 órányi oktatás, melyet kiegészítünk egyéni óratartási lehetőségekkel és hospitálással.

A KÉPZÉS DÍJA 2018-ban 220 000.- Ft
A képzésre a helyedet 60 000.- Ft-os előleg befizetésével tudod biztosítani.

 

JELENTKEZÉS
A résztvevőknek jelentkezési sorrendben tudunk helyet biztosítani.

Kérjük, részvételi szándékod jelezd felénk telefonon vagy emailben:

Beatrix: 06-30-842-9356; jogaveled@gmail.com

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK: banki átutalás vagy személyesen. Részletfizetési lehetőséget és kedvezményt tudunk indokolt esetben adni. Diák kedvezmény 20% Páros kedvezmény 20%

A tanfolyamokat folyamatosan, fél évente indítjuk, ezért a pontos kezdési időpontról telefonon vagy a FB oldalunk eseményein keresztül tájékozódhatsz.